29 janvāris 2011

Allerthorpe Common (York)

Category: YHOA Night Event
Map/area: Allerthorpe Common (York)
Organiser: EBOR
Country: England
Discipline: Long
Kartejais YHOA Nakts Cempionata posms aizvadits un var teikt kartejais kross noskriets. Kaut ari karte nav no tam sarezgitakajam, bet nu sorry, vareja jau nu nopietnak piedomat pie distancu planosanas, distance bija vienkarsi smiekliga, jo praktiski visi etapi bez variantiem bija jaskrien pa tacinam. Ja no 14 kontrolpunktiem tikai viens (6. kp) atradas mazliet talak no tacinas, bet parejie kp vai nu uz tacinam vai nu paris metrus no tam, tad tiesam gruti to nosaukt par orientesanos. Bet nakts apstaklos, kad redzamiba ir ierobezota, ari tadas distances gadas kludas. Uz 3. kp maza kluda, nenotureju virzienu, uz 5. kp skiet ka garako cela variantu izvelejos, uz 8. kp vajadzeja skriet apkart pa tacinu nevis pa taisno, jo izskrienot uz punkta tacinas nevareju isti saprast uz kuru pusi pec attaluma varetu but punkts, uz 9. kp paskreju garam mazajai tacinai, un ta maz pamazam aptuveni 2 minutes savacas kludas. Skrejeji vareja kartigi izpausties, tapec ienemu samera zemo 14. vietu no 26 dalibniekiem. Japiemin vel kads jautrs fakts, savam vardam un uzvardam rezultatos un splitos esmu redzejis visdazadakos variantus ar iztrukstosiem vai izmainitiem burtiem, bet ka var kaut ko sadu izlocit – Andreas Michaelis : )))

3 komentāri:

Jānis Kūms teica...

Distance tiešām mauciens, man bail iedomāties kādu ātrumu varētu attīstīt, labi ka bija nakts! :D
un Andis Celinskis -->ļoti vnk transformējas par to mistisko vārdu, ko redzi rezultātos :D

Paulo teica...

arii pa takaam ir jaaorienteejas, gluzji kaa velo-o, Naktii jau vnm viss citaadaak ka dienaa. Bet vispaar pa celjiem vareeja normaali uzmochiit :)

Andis Ozols teica...

Transformējuši mani iespaidīgi :))) Es domāju ka tu Janka kā elites džeks to distanci dienā mierīgi noskrietu zem 20 minūtēm!