03 marts 2012

Molina De Segura (Murcia)

Category: XXIV Trofeo Internacional Murcia Costa Calida Sprint
Map/area: Molina De Segura (Murcia)
Organiser: F.O.R.M.
Country: Spain
Discipline: H21
Tā kā pa asfaltu ar manu traumu nav ieteicams vispār skriet, tad ilgi apsvēru vai vispār ir vērts ņemt dalību šajās sprinta sacensībās. Un vēl tas ka te nemaz nebija B grupas, tikai elite! Bet ja jau esmu atbraucis uz Spāniju, tad viss ir jāizbauda pēc pilnas programmas. Skaidrs ka skriešu pilnīgi bez jebkāda ātruma (saudzīgā riksītī), bet vismaz tikšu pie vēl vienas ekskluzīvas orientēšanās kartes. Pāris stundas pirms starta pieļāvām diezgan lielu kļūdu - iegriezāmies ķīniešu restorānā lai paēstu pusdienas. Njā... šis nebija vienkāršs restorāns, bet gan jau zināmais - par vienu cenu ēd tik daudz cik vari sakrāmēt uz šķīvja. Mēs jau kā latvieši tad nu arī sakrāmējām iespaidīgas porcijas, ja jau dod, tad jāņem :))) Artūram šķiet uz šķīvja bija vismaz 2 kg sakrāmēti :))) arī man tā kaudze nebija no mazākajām :) Ilgi ēdām, bet apēdām visu un pat beigās vēl saldējumam atradās vieta. Stunda līdz startam, bet visi pārēdušies kā vaļi. Bija jāsāk domāt kā tikt vaļā no tādas bagāžas vēderā :) Burger King tualete tika okupēta ik pēc pāris minūtēm, man gan šī procedūra nekādu labumu nedeva un uz startu bija jādodas ar visām filejām, paprikām, krabjiem, frī, makaroniem, un vēl visādiem nenosakāmiem produktiem vēderā.
Pirmsstarta karantīnas zona bija iekārtota kaut kādā amfiteātrī, kurā pa vieniem vārtiem visus salaida iekšā un pa otriem startā laida ārā. Man vispār nebija nekādu domu iesildīties, sēdēju tribīnēs un vēroju ka elites sportisiti cenšas uzskriet intervālus uz visai mazās skatuvītes, kur bija vienīgā iespēja iesildīties pirms distances. Pirms paša starta brīža tomēr arī es mazliet pastaipījos, kāja diezgan jūtami sāpēja un jau sāku apsvērt domu vai vispār startēt, jo ja skriešu ļoti lēnu, tad nebūtu forši ierindoties pēdējā vietā. Sen nebiju stāvējis startā tik nemotivēts, bet distanci biju apņēmies veikt pilnībā, kas gan tas ir kaut kādi nieka 3 km.
Starta brīdī palaida tā kā tādus buļļus pa vārtiem izskrieties pa pilsētu. Uz 1. kp mazliet apžilbu kartē no punktu mudžekļa parkā un sanāca veikt diezgan lielu līkumu uz punktu, kamēr ielasījos kartē. 2. kp pavisam vienkāršs tik pa līniju un nu tā kārtīgāk ieskatījos kartē. Pffffffffffff te tak pilnīgi nekā nav, cerēju iegūt ekskluzīvu karti, bet šitā izskatās pēc kaut kādas skolas kartes, kurā pat tūristi un mazie bērni varētu bez problēmām orientēties. Plānojums arī tik primitīvs ka nav pat vērts veikt kaut kādu etapu analīzi. Tikai pašās beigās pa parku varēja atkal mazliet orientēties. Šī noteikti ir viena no neinteresantākajām kartēm un distancēm kādā jebkad esmu skrējis. Nebija nekāds brīnums ka ātrākie šādu distanci veica ap 12 minūtēm, Artūram šķiedra vēl guļ un tikai 4. vieta, Jankam 11. vieta, Artjam, mūsu atbalstītam finišā, 14. vieta, bet man... nē netiku ne pie mazā zelta, ne sudraba, ne bronzas :) Ar rezultātu 21:04 ieņēmu 45. vietu no 49 dalībniekiem. Šķiet ka tomēr nebija vērts piedalīties šajā plezīrā, jo kāju tomēr samocīju, bet rītdien priekšā cīņa par uzvaru B grupā.

Nav komentāru: