08 novembris 2023

Vasaras skrējieni

Vasaras sezonu iesāku ar 3 parkrun skrējieniem 4 dienu laikā!

Town Moor parkrun - Newcastle (Anglija) 03.06.2023.

Šis bija mans 250. parkrun skrējiens dažādās pilsētās un kopumā 338. parkrun skrējiens. Tā kā ar Ryanair ir ļoti izdevīgi lidojumi no Rīgas uz Ņūkāslu, tad droši vien mani turpmākie parkrun skrējieni Anglijā būs šīs pilsētas apkaimē.


Amager Strandpark parkrun - Copenhagen (Dānija) 05.06.2023.

Pirmo reizi biju Dānijā un protams, mans pirmais parkrun skrējiens Dānijā. Ļoti forša trase gar Kopenhāgenas pludmali. Gan pirms, gan pēc skrējiens devos ekskursijā ar velosipēdu pa Dānijas galvaspilsētu.


Billdalparken parkrun - Gothenburg (Zviedrija) 06.06.2023.

Mans 6. parkrun Zviedrijā. Šoreiz netālu no Gēteborgas, un kā jau visas parkrun trases Zviedrijā, visai kalnaina, jo arī te iekļauta slēpošanas trase. Gēteborgā jau biju bijis iepriekš, tāpēc pilsēta pazīstama, bet Upsalā tomēr kebabi garšīgāki.


Smiltenes Triatlons 09.07.2023.

Ja gribas izkāpt no komforta zonas un izmēģināt spēkus trīs sporta veidos uzreiz vienā piegājienā, tad triatlons ir perfekts pasākums šādai avantūrai. Anglijā jau vienreiz biju pamēģinājis sprinta triatlonu. Patika. Tāpēc ar lielu prieku beidzot varēju startēt dzimtās Smiltenes triatlonā. Arī šoreiz īsā distance, jo peldēšanā esmu visai švaks. Bet ar riteni 10 km un skriešanā 2.5 km gan bija krietni pa īsu. Šoreiz galvenais bija izbaudīt, bet nākamreiz gan jāpamēģina garākas distances, jo šis noteikti nebija mans pēdējais triatlons.



Valmieras Sportland 5 km - 02.09.2023.

Dzīvojot Valmierā, nevar nepiedalīties šādā pasākumā! Interesanta trasīte, kuru gribējās ātrāk izskriet, bet kaut kā izdomāju taupīties Ziloņu ielas kalnam. Feini ka Valmierā ir atgriezies šāds skrējiens!


Valmieras New Balance 10 km - 03.09.2023.

Kārtīgi skriešanas svētki divu dienu garumā! Pusmaratonam nebiju gatavs, bet desmitnieku gan var. Pirmo pusi tādā pašā tempā kā vakardienas piecīti, otro pusi tūristiņā. Pirms starta kafiju nedzeriet! Super pasākums Valmierā, bet trase gan amizanta ar daudziem pagriezieniem, meža takām pilsētas trasē, un pat barjerām trases vidū.

Vasarā izskrēju arī vairākus piecīšus savā pilsētu izaicinājumā (visas Latvijas pilsētas), kā arī izbraucu gadskārtējo simtnieku ar velo, šoreiz 130 km apli Valmiera - Smiltene - Valka - Valmiera.

Nav komentāru: