28 jūnijs 2011

Mangalsala (Riga)

Category: Magnets 2011 39. karta
Map/area: Mangalsala (Riga)
Organiser: IK Auseklis
Country: Latvia
Discipline: M21AK
Sovakar gribeju atgut mazliet orientesanas sacensibu garsu, lai Kapa nebutu galigs nulle. Bet nu sakoncentreties distancei galigi nevareju – vasara, saule, jura – kada tur vel orientesanas :) Nu labi jauks orientesanas trenins gar juru jau ari nav tas sliktakais variants. Ja vien starta nebutu beigusas legendu lapinas, tad punktus nemaz karte nebutu vienojis. Uz 31. kp tik pa tacinu easy, uz 32. kp ari tik virziena... bet punkta nav tur kur biju iedomajies ka tam jabut, jaskrien atpakal, jo esmu vismaz 100m paskrejis punktam garam (sen atkal neesmu skrejis meroga 1:7500) Uz 33. kp pa drosako variantu – pa tacinu. Uz 34. kp kaut kur skrienu, it ka virziens ir pareizs, bet nu bakstoties pa to zalo vismaz 1 minuti pazaudeju. 35. 36. 37. kp elementari, bet uz 38. kp atkal pats nesaprotu kur skrienu un ko daru (kaut ka sodien prats uz orientesanos galigi nenesas) attopos pie kaut kada gravisa un saku petit karte kur tas varetu but, talak jau vienkarsi. 40. un 41. kp ritigi taku un celu etapi.
Nu un tagad bus pats labakais, to ka virzienu nespeju noturet jau izjutu uz ieprieksejiem punktiem (nez kapec man vispar kompass ir lidzi) bet uz so 42. kp tas izpaudas loti uzskatami, vispirms jau no 41. kp izgaju uzreiz daudz pa kreisi un nonakot uz cela domaju ka esmu jau uz talaka cela, tapec visai drosi skreju pa celu uz prieksu un tad pa labi zalaja ieksa. Tas ka karte un daba saka paradities nesakritibas, manu parliecibu nesatricinaja un tulin jau biju gatavs ieraudzit sev prieksa punktu. Punkts protams nekur tuvuma nebija, jo es to mekleju pavisam cita rajona. Talako nav verts aprakstit, pastaigajos, paskraidiju un ta uzduros virsu 44. kp No sakuma vel bija apnemiba skriet atpakal uz 42. kp un turpinat distanci, bet kad paskatijos pulksteni, tad sapratu ka nav jegas, labak lenam skriesu uz finisu un tad prom uz juru peldeties. Velreiz pieradiju sev neapgazamo patiesibu - ja dodies orientesanas distance, tad pilniba koncentrejies tai (vienalga trenins vai sacensibas) nevis pratu nodarbini ar pavisam citam domam.

Ir 101 kg, ta ka tagad visa uzmaniba kompasam un virzienam, un Kapas smagsvari saturaties :)

2 komentāri:

Anonīms teica...

101 jau tā slideni...:D... bet visumā, ideālais svars tai grupai...

Andis Ozols teica...

kā sacīt jāsaka, ja citi mēģina trāpīt un sasniegt ideālo skriešanas formu pirms sacensībām, tad es mēģinu trāpīt svaru :)))