11 maijs 2011

Meanwood Park (Leeds)

Category: The AIRE Spring Sprint League 201
Map/area: Meanwood Park (Leeds)
Organiser: AIRE
Country: England
Discipline: Sprint
Loti saubijos vai sovakar doties uz AIRE sacensibam, jo darbdienas vakaros pec darba prats galigi nenesas uz skriesanu. Un tas ka sacensibu nosaukuma ir ieklauts vards - sprint, kas liecina ka sanaks paskriet tikai kadas 20-25 minutes, ari kaut ka nevilinaja, jo vairak patik skriet un orienteties tas ierastas aptuveni 50 minutes. Bet nu ta ka weekenda stav prieksa pamatigs orientesanas parbaudijums, tad nolemu ka mazliet praksite ar karti par sliktu nenaktu un ja nu tiesam sodien distanci noskriesu ap 20 minutem, tad vienkarsi noskriesu velreiz to distanci tikai preteja virziena, lai interesantak un savaksu savus 6 km un 50 min. Ta ka starta nekadi distances parametri nebija noraditi un ari uz kartes nekadas informacijas nebija, tad jau skrienot uz 1. kp un kapjot kalna uz 2. kp domas jau saku domat ka sos punktus nemsu no pretejas puses. Nevar saprast vai etapu uz 5. kp nebija labak veikt pa augsu, jo no lejas lai pieklutu punktam nacas parvaret apmeram 1.5m augstu bruga setu, kas sagadaja mazliet grutibas. Skrienot uz 8. kp pa asfalteto ielu, beidzot ieskatijos pulksteni, aiz parsteiguma pat 3 reizes, jo laikradis radija jau 18 minutes un es biju pieveicis tikai aptuveni pusdistanci! Tatad sodien te nav nekads sprints, bet gan kartiga videja distance, par ko biju vairak ka priecigs, jo nebus sevi jaspiez skriet otru apli, lai savaktu apjomu. Uz 10. kp sanaca veikt mazliet slalomu, lai atrastu vietu kur izlauzties cauri rododendru krumiem. Bet visvairak laiku pazaudeju uz 13. kp, jo karte zimetais gravitis izradijas diezgan pilns ar udeni un no pirma skatiena tads neparvarams, jo pamatne zem udens galigi nevedinaja lekt ieksa vina (iestigt dublu masa lidz celgaliem nebutu labi) tapec skreju atpakal pa kreisi lai atrastu kadu sauraku vietinu. Sasmuceties sanaca ta vai ta, ja gravitim kaut cik veiksmigi tiku pari, tad prieksa esosaja purva nodevu kartigi pa dubliem. Finisa pats lielakais gandarijums bija par to ka tomer atbraucu sovakar uzskriet, jo rezultats 43:23 un Garmin uzraditie 5.15 km bija tas ko tiesi velejos tadam smukam vakara treninam. Un vel patikams plus bija interesanta distance, jo sur tur pat nacas paorienteties. Rezultatos ierindojos 9. vieta no 27
Nu tad sestdien skiet bus nozimigakas sacensibas kadas esmu startejis uz sis britu salas - Anglijas Cempionats garaja distance. Fiziski galigi neesmu gatavs sim pasakumam, bet merkis varetu but uzradit sev cienosu rezultatu (zem 10 min/km) un apskriet vismaz pusi taja M21S grupa. 
Pirms kada laika LOF diskusijas lasiju visai aktivu apspriedi par to kada nozime ir starta izlozei. Es nezinu kada ir angliem izlozes veiksanas procedura, bet par sadu izlozi kada ir M21S grupa es varu ar ironiju pasminet ;) Starp startejosajiem dalibniekiem ir 2-6 minusu atstarpes, bet nezkapec tiesi aiz manis nakamais manas grupas dalibnieks starte precizi pec 42 minutem!!! :))) Ta ka ja gribesu distances laika ar kadu sacensties, tad naksies vien kert ciet tos kas starte pirms manis, nevis gaidit kad kada etapa kads mani noker :)

Nav komentāru: